Denderwindeke Nieuws

SPAR Denderwindeke lanceert unieke voetbalplaatjesactie

Op zaterdag 27 januari viert SPAR Denderwindeke de aftrap van hun voetbalplaatjesactie. De actie omvat prentjes van de spelers en begeleiders van K.V. Eendracht Winnik samen met een stickeralbum in het thema van de club.

Voetbalplaatjes zijn al sinds het einde van de 19de eeuw een geliefd verzamelobject. En jawel, ook de stickers en ruilkaarten van Panini zijn nog altijd in de aanbieding. Maar zelden waren ze zo uniek als de plaatjes die binnenkort beschikbaar zijn in SPAR Denderwindeke.

“In het kader van deze actie hebben we 325 spelers en begeleiders van K.V. Eendracht Winnik vooraf gefotografeerd. Deze foto’s zijn omgetoverd tot prachtige voetbalplaatjes, waarmee onze klanten hun eigen stickerboek kunnen volplakken. Het is een unieke manier om de lokale voetbalgemeenschap in de schijnwerpers te zetten”, aldus Kris Borloo, eigenaar van SPAR Denderwindeke.

Gedurende de weken na de start van de actie kunnen klanten bij elke aankoopschijf van 15 euro een zakje met deze voetbalprentjes cadeau krijgen. “Het belooft een spannende race te worden om elk album vol te krijgen!”, zegt Borloo.

Praktisch

SPAR Denderwindeke organiseert de aftrap op zaterdag 27 januari. Alle spelers van Eendracht Winnik mogen dan hun persoonlijk album ophalen. De winkel trakteert die dag op een pakje friet en een drankje, en voor de ouders is er Witkap.

Stickeralbum K.V. Eendracht Winnik

Stickeralbum K.V. Eendracht Winnik