Herbeluister

Simple Minds tributeband Live & Kicking treedt op in spiegeltent

Van 8 tot en met 19 mei staat de spiegeltent opnieuw in het stadspark van Ninove. Afsluiten doen Bram & Lennert tijdens de ‘NEON night of the 80’s’. Het voorprogramma wordt verzorgd door Live & Kicking, een zevenkoppige Simple Minds tributeband waarvan vijf leden afkomstig zijn uit Ninove.

Voor mensen met een boon voor (de muziek van) de jaren 80 is er op zondag 19 mei één adres: de spiegeltent aan het stadspark van Ninove. Live & Kicking – een knipoog naar het nummer “Alive And Kicking” – zal klaarstaan om een dik uur lang nummers te brengen van één van de succesvolste bands uit het Verenigd Koninkrijk. Vanzelfsprekend komt vooral de jaren 80-periode van Simple Minds aan bod.

Drie leden van de tributeband hebben jaren lang samen gejamd in verschillende groepen. Sinds december 2019 brengt dat trio samen met andere muzikanten een ode aan Simple Minds. De coronacrisis bracht vertraging teweeg, waardoor hun eerste optreden pas in maart van 2022 viel. Desondanks heeft het talentvolle Live & Kicking al heel wat podiumervaring en stomen ze zich klaar om het dak van de spiegeltent te blazen.

Live & Kicking boeken kan via de Facebookpagina of op het nummer 0468 56 98 13.

Herbeluister hieronder het interview met David van Live & Kicking: