Nieuws Ninove

Roy Orbison Tribute concerten waren ongeëvenaard succes

De ‘Roy Orbison Tribute’-tweedaagse was een meer dan geslaagd evenement, niet alleen voor Neos Ninove maar ook voor medeorganisator Neos Oost-Vlaanderen. De tribute band speelde voor twee gevulde zalen op dinsdag 21 en woensdag 22 maart.

De zaalcapaciteit van CC De Plomblom in Ninove bleek te klein om de ongeveer 1.300 intekenaars voor ‘The Roy Orbison Tribute’ een plaats te bezorgen. Medeorganisator Neos Oost-Vlaanderen zorgde er dan ook voor dat meerdere Neos-clubs uit de provincie de optredens konden bijwonen. In overleg met de artiesten, Neos Oost-Vlaanderen en CC De Plomblom werd dus afgesproken om drie voorstellingen te brengen. Dat bleek de juiste beslissing te zijn.

“Onze verwachtingen waren grandioos overtroffen”, vertelt Danny Schoon van Neos Ninove. “We hadden gerekend op 600 à 800 toeschouwers. Plots zaten we aan 1.300, en dus werden we genoodzaakt om een extra voorstelling te voorzien.” Onmiddellijk na de zaalshows volgde er een gezellige receptie in zowel de foyer van CC De Plomblom als in zaal ‘The Mauritz’. “Heel veel mensen gingen met een fijn gevoel huiswaarts na al die schitterende en nostalgische muziek uit hun jonge jaren. Heerlijk!”, aldus Schoon.