Nieuws Ninove

Ninia Shopping Center viert 20-jarig bestaan

Van zaterdag 1 tot en met zaterdag 8 oktober trakteert Ninia Shopping op leuke acties en spectaculaire animaties naar aanleiding van hun 20-jarig bestaan. 

Na 20 jaar blijft het Ninoofse shoppingcenter met zijn 30 winkels en 3 horecazaken een aangename lokale ontmoetingsplaats voor de 2,5 miljoen bezoekers per jaar. Dit verdient gevierd te worden. Er werd een fantastisch animatieprogramma samengesteld waar jong en oud zijn gading vindt.

De festiviteiten beginnen op zaterdag 1 oktober met twee modeshows waaraan 13 winkels deelnemen. De nieuwste collecties en trends voor het najaar worden aan het publiek voorgesteld. De klanten worden ook letterlijk in de bloemetjes gezet. 

Tijdens de week zorgen verschillende artiesten voor spektakel en animatie: onder meer een sympathieke bellenblazer met zijn gigantische zeepbellen, acrobaten die halsbrekende toeren uithalen in een versierde metalen kooi en stijlvolle steltlopers maken hun opwachting. Daarenboven krijgen de bezoekers eveneens muziekintermezzo’s voorgeschoteld: van een klassiek violiste tot een DJ Set. Op andere momenten kunnen bezoekers op Ninia’s verjaardag klinken met een glaasje cava.

Op zaterdag 8 oktober kunnen de klanten hun kans wagen aan het Rad van Fortuin. “Er zijn 1.500 prijzen te winnen als zij een aankoopbewijs van € 10 voorleggen. Onder andere exclusieve flesjes Ninia-bier speciaal gebrouwen door de lokale brouwerij Slaghmuylder zijn er bij en kortingsbonnen en gift cards met een waarde tot €50”, vertelt Valérie Couchant, Marketing verantwoordelijke van Ninia Shopping voor eigenaar AG Real Estate.

Dankzij Ninia Shopping zal heel het centrum van Ninove in een heuse feeststemming verkeren. Veel redenen dus om Ninia begin oktober zeker een bezoek te brengen!

Tijdens deze week is de parking tenslotte gratis. Meer info over het animatieprogramma vind je op https://niniashoppingcenter.be/20-jaar-ninia/.