Sport

Nieuwe trainer voor DIVAS KVK Ninove A

Gunter Arijs traint volgend seizoen DIVAS KVK Ninove A. Daarmee wordt een oude bekende aan boord gehaald. Hij neemt over van Shana Mattheus die een sabbatjaar inbouwt.

Gunter leidde in het seizoen 2017-2018 de Deyselse meiden – toen spelend onder de naam van Ladies Aalst – naar de titel in eerste provinciale. Kort daarop stopte evenwel het fusieverhaal en startten de DIVAS opnieuw op in derde provinciale.

Ambitie

Nu 5 seizoenen later en gewapend met een intussen goed uitgebouwde en bloeiende jeugdwerking willen de DIVAS de stap naar nationaal voetbal zetten.

De komst van Gunter Arijs is een exponent van die ambitie. Hij zet enthousiast zijn schouders onder het project en werkt nu al volop mee aan de verdere uitbouw van het team en de club.

Het feit dat DIVAS A volgend seizoen de thuiswedstrijden op het A-terrein van de Kloppers zal afwerken, maakt integraal deel uit van het toekomstgericht project.

Shana en Nathalie

Gunter Arijs vervangt aan het roer van het DIVAS A-team coach Shana Mattheus die na drie seizoen te kennen heeft gegeven om volgend seizoen als trainer een sabbatjaar in te bouwen. Shana stelt haar knowhow blijvend ter beschikking van de club. Ook trainer Nathalie Tondelier van het DIVAS B-team heeft gemeld dat de rol van trainer niet langer te combineren is met haar drukke agenda. De club dankt Shana en Nathalie voor de samenwerking de voorbije seizoenen.

De sportieve cel onder leiding van Reginald Vertongen bouwt verder aan de teams voor volgend seizoen. Ook wordt onverkort geïnvesteerd in de verdere groei en uitbouw van de jeugdwerking.