Nieuws Ninove

Livestreamconcerten vanuit gerestaureerde balzaal Liberale Kring

CC De Plomblom en de stad Ninove organiseren dit weekend livestreamconcerten vanuit de gerestaureerde balzaal van de Liberale Kring. Op die manier willen de stad en het CC 2021 positief inzetten.

Het ziet ernaar uit dat CC De Plomblom de deuren nog een tijd zal moeten gesloten houden. Toch wilt het 2021 op een feestelijke manier inzetten. Daarom organiseert het op 8, 9 en 10 januari livestreamconcerten vanuit de gerestaureerde balzaal van de Liberale Kring.

Onder de naam ‘Balzaalsessies’ kan je genieten van een op-en-top Ninoofs programma met optredens van lokale artiesten. Vrijdagavond krijg je vanaf 20 uur een popprogramma voorgeschoteld, zaterdagavond ligt vanaf 20 uur de focus op jazz en zondagmiddag gaan ze vanaf 11 uur de klassieke tour op.

Op het programma: Alice Mae, Bram en Lennert, Juan del Granero (artiestennaam van Jean Van Der Schueren), Bart Quartier en Bart Van Caenegem duo, Agartha duo en Anemos Saxofoonkwartet.

Alle optredens kunnen gratis gevolgd worden via de website van CC De Plomblom en de Facebookpagina’s van stad Ninove en CC De Plomblom.