Ninove

Koninklijke Karnavalraad Ninove organiseert wandelzoektocht

De Koninklijke Karnavalraad Ninove organiseert een wandelzoektocht door het Ninoofse stadscentrum.

Om tijdens deze evenementen-loze periode iets om handen te hebben werkte de Karnavalraad een wandelzoektocht uit in het centrum van Ninove. Tijdens de 7 kilometer lange tocht kom je langs steegjes en plekjes die voor heel wat Ninovieters nog onbekend zijn.

Aan de wandelzoektocht is een vragenronde verbonden, waarvan je de antwoorden op je tocht kan terugvinden. Hierdoor kom je tijdens de wandeling meer te weten over de geschiedenis van de stad.

Je kan de tocht -volledig coronaproof -afleggen op een zelfgekozen moment van 7 april tot en met 30 juni 2021. De wandeling start op Dr. Hemmerijckxplein en loopt doorheen het centrum. Je kan je deelnemingsformulier nadien inleveren bij de leden van de Karnavalraad. Of in de bus steken aan garage Central, of opsturen naar de Karnavalraad, Désiré De Bodtkaai 19, 9400 Ninove. Digitaal doorsturen kan ook via taufken@gmail.com.

Uit de inzendingen worden er tien winnaars bekend gemaakt, die de vragen correct hadden, en het dichts het antwoord van de schiftingsvraag beantwoordde.

Het parcours en de vragenlijst vind je via deze link.