Nieuws Ninove

JDV Computers kondigt grootschalige uitbreiding en verhuizing aan

JDV Computers, aan de Brakelsesteenweg in Ninove, kondigt een verhuis en aanbreiding aan. “Door een sterke groei en een toenemende vraag van klanten hebben we besloten om uit te breiden en te verhuizen naar een nieuwe locatie in Herzele, waar we over maar liefst 1.400m² aan ruimte beschikken.”

In november 2022 opende JDV nog een derde winkel, aan de Brakelsesteenweg in Ninove. Een klein jaar later heeft het bedrijf opnieuw groot nieuws. Het verhuist naar Herzele, waar ze een grote locatie hebben en naar eigen zeggen een betere service kunnen bieden aan hun klanten. “We zijn blij met de groei van ons bedrijf en deze verhuis naar een ruimere locatie is essentieel om aan de groeiende vraag te voldoen”, zegt Johan De Vits, zaakvoerder van JDV Computers.

Daarnaast blijft het bedrijf ook gevestigd in Liedekerke. Dit betekent dat JDV Computers nu op drie strategische locaties opereert om een breder publiek te bedienen.

JDV computers

Inclusie

“Wat deze aankondiging nog specialer maakt, is dat we onlangs een nieuwe medewerker met autisme hebben verwelkomd bij JDV Computers. Na een succesvolle testperiode heeft hij de verantwoordelijkheid voor onze technische dienst op zich genomen. Zijn prestaties zijn opmerkelijk en benadrukken onze toewijding aan diversiteit en inclusie op de werkplek”, aldus De Vits.

Zoektocht naar sales talent

Tot slot is JDV Computers ook actief op zoek naar nieuw sales talent om haar groeiende team te versterken. “We geloven sterk in het bieden van groeimogelijkheden binnen ons bedrijf, en we hopen getalenteerde professionals te verwelkomen die ons kunnen helpen ons succes verder uit te bouwen.”