Nieuws Ninove

JDV Computers kondigt feestelijke opening van nieuwe locatie in Herzele aan

JDV Computers kondigt met trots de feestelijke opening aan van zijn nieuwe locatie in Herzele (Gentweg 53). De opening zelf vindt plaats op 3 november, gevolgd door een grootschalige openingsceremonie met een hapje en een drankje op 18 november. Daarnaast breidt het bedrijf ook zijn aanbod uit met tv’s en audioapparatuur.

Onlangs besloot JDV Computers, specialist in computerdiensten en IT-oplossingen, om uit te breiden en te verhuizen naar een ruimere en modernere locatie in Herzele. “Met maar liefst 1.400m² aan ruimte zal deze nieuwe locatie JDV Computers in staat stellen om de dienstverlening te verbeteren en te voldoen aan de groeiende behoeften van onze klanten”, klinkt het bij het bedrijf. De vestiging in Liedekerke blijft ongewijzigd, waardoor JDV Computers nu op drie strategische locaties opereert.

De feestelijke opening op 18 november wordt een kans voor klanten, partners en de lokale
gemeenschap om de nieuwe locatie te verkennen en kennis te maken met het JDV
Computers-team. Er zullen tal van activiteiten en speciale aanbiedingen zijn om de viering
compleet te maken.

 

Nieuw bij JDV Computers Herzele: tv’s en audio met installatie aan huis

JDV Computers breidt zijn aanbod uit met de toevoeging van tv’s, audioapparatuur en accessoires. Het bedrijf biedt ook de mogelijkheid tot installatie aan huis, zodat klanten direct kunnen genieten van hun nieuwe aankopen zonder gedoe.

In de nieuwe locatie in Herzele kunnen klanten de nieuwste audioproducten ervaren in de belevenis corner en persoonlijk advies krijgen van het JDV Computers-team. “Of je nu op zoek bent naar een verbetering van je home entertainmentsysteem of naar de nieuwste audio-innovaties, JDV Computers staat klaar om je te helpen. We kijken ernaar uit om onze klanten te verwelkomen in Herzele, waar ze de nieuwste audio- en visuele technologieën kunnen ervaren”, vertelt zaakvoerder Johan De Vits.

Sales talent gezocht

JDV Computers blijft actief op zoek naar nieuw sales talent om het groeiende team te
versterken. “Als een bedrijf dat bekend staat om zijn familiale sfeer en groeimogelijkheden, biedt JDV Computers aantrekkelijke carrièremogelijkheden voor salesprofessionals, zowel op de baan als in hun shops.”

Alle details over de opening, het uitgebreide productaanbod en aanvullende informatie vind je hier.

Lees meer:

JDV Computers kondigt grootschalige uitbreiding en verhuizing aan