Nieuws Ninove

ENKAAVEE zorgt toch voor carnaval

Na het succes van vorig jaar, start ENKAAVEE, “dé carnavalsradio mè nen ‘oek af”, vanaf vrijdag 7 januari met een dagelijks, avondvullend programma. En ze zijn ook op Radio Ninove te beluisteren!

Elke avond vanaf 19u zijn ze te horen op hun website, Facebookpagina, YouTube-kanaal én nieuw dit jaar ook bij ons op 95 FM! Ook al kan Carnaval Ninove net als vorig jaar niet doorgaan, toch zetten de ‘jonges en maskes’ van ENKAAVEE opnieuw hun schouders onder dit fantastische initiatief.

Programma’s

Voor de programma’s grijpt het team van enthousiaste carnavalisten terug naar de succesformules van vorig jaar, aangevuld met enkele nieuwigheden.

Ze starten op maandag, dinsdag én woensdag met “Wie is Wie”, met de onbekende carnavalist. Nadien volgt “De Ninofse Skoelbank”, waarin jullie weer heel wat te weten zullen komen over Ninove in het algemeen, carnaval, het Ninoofse dialect, …

Op dinsdag is “Het Joeër Van”terug. Deze keer niet persé met de prins van het te bespreken jaar, maar wel met mensen die toen 18 jaar werden én hoe zij carnaval als 18-jarige beleefden.

Woensdagavond gaan ze op zoek naar “Het verhaal achter het lied”, een zoektocht naar mensen die al dan niet veel carnavalsliedjes schreven: wie zijn ze, wat drijft hen en hoeveel oorwurmen willen ze Carnaval Ninove nog schenken?

Op donderdag is de volledige avond een “Kaffeeklasj”, een programma voor en door vrouwen. De rode draad dit jaar is “oos Nienofs DNA”.

Vrijdagavond zijn ze er met het nieuwe “De Stoekerkes”, een programma vol verrassingen, intriges, roddels, achterklap, laster, meningen en dit alles ‘mè nen oek af!’ Nadien is er nog “DJ’s in the mix“, waarbij ze dit jaar ook de minder bekende maar daarom niet minder beruchte DJ’s uit Ninove én omstreken aan het draaien laten.

Zaterdag zijn ze er met “Kvraaghetaan”, waarbij je dus niet alleen plaatjes maar ook telefoonnummers, uitkeringen en subsidies voor het komend werkjaar kan aanvragen. Er is geen zekerheid dat ENKAAVEE alles kan oplossen, maar een neutraal luisterend oor bieden ze zeker! Nadien gaan ze verder met “Gigi Luisterdt” een volledig van de pot gerukt programma waarin niks zeker is, behalve dat ’t plezant wordt!

Zondag is rustdag… tenzij ze toch nog een ‘tof ideeke’ zouden hebben, maar dat horen jullie dan wel!

ENKAAVEE en Radio Ninove brengen carnaval weer wat dichterbij!