Nieuws Ninove

Doe mee aan de ‘Maand van de Markt’ in Ninove

April is de ‘Maand van de Markt’ op de dinsdagmarkt in Ninove. Bij elke aankoop maken bezoekers kans op een marktcadeaubon, waarvan de totale prijzenpot 2.000 euro bedraagt. Het evenement – een initiatief van stad Ninove in samenwerking met de provincie Oost-Vlaanderen en de marktcommissie – moet de markt extra in de kijker zetten.

Bij elke aankoop op de markt ontvangen bezoekers een wedstrijdformulier waarmee ze kans maken op een cadeaubon. De totale prijzenpot bedraagt 2.000 euro aan bonnen, met daarbovenop een extra prijs van de provincie Oost-Vlaanderen voor één gelukkige winnaar. De onthulling van de winnaars gebeurt via een trekking op de Graanmarkt.

Daarnaast zal de paashaas op 2 en 9 april de dinsdagmarkt opvrolijken met snoep en chocolade. “Onze waardering voor de wekelijkse marktbezoekers en marktkramers is en blijft zeer groot”, zegt schepen Alain Triest (Open VLD), bevoegd voor lokale economie. “Daarom blijven we ons inzetten om hen een leuke en aangename dinsdagmarkt te geven. Dat doen we onder andere door deze ‘Maand van de Markt’ met een prijzenpot van 2.000 euro bovenop de provinciale prijzen.”

Praktisch

  • De ‘Maand van de Markt’ vindt plaats op de dinsdagmarkt op 2, 9, 16, 23 en 30 april.
  • Locaties: Centrumlaan, Niniaplein, Kaardeloodstraat, Marktstraat en Graanmarkt.
  • De winnaars van de marktactie worden via trekking bekendgemaakt op dinsdag 30 april om 12.30 uur op de Graanmarkt.