Nieuws Ninove

DIVAS KVK Ninove doet oproep: “Doe mee met DIVAS-meisjesteams en speel in Beker van België”

DIVAS KVK Ninove doet een oproep naar meisjes in de streek om hun DIVAS-meisjesteams te versterken voor de deelname aan de Beker van België.

Vorig seizoen namen twee DIVAS-meisjesteams deel aan de Beker van België voor meisjesteams U13 en U16. “Het werden unieke ervaringen met onder meer wedstrijden op Standard Luik en Lierse. Ook dit jaar doen we opnieuw mee, met drie teams deze keer”, laat de club weten.

Als club die het meisjesvoetbal al jarenlang mee promoot, nemen we dit jaar het initiatief om meisjes die nu in gemengde teams (samen met jongens) spelen dezelfde unieke ervaring aan te bieden. Ook meisjes die nu in meisjesteams spelen, maar waar de club niet inschrijft voor de beker, zijn zeker welkom. Het reglement laat toe om teams samen te stellen met meisjes die aangesloten zijn bij andere clubs. We willen iedereen de kans bieden om dit mee te maken.

Oproep in de streek

“We nodigen dan ook voetballende meisjes uit de ruime Denderstreek uit om in dit project te stappen. DIVAS wil de motor zijn om twee of meer gelegenheidsteams (U13 en U16) te vormen die we inschrijven voor de Beker. We organiseren vooraf enkele voorbereidende trainingen in functie van de bekermatchen.”
Meisjes met interesse kunnen tot 10 september terecht op divas@kvkninove.be