Herbeluister

Chiro Flos Meerbeke organiseert opnieuw Wintergrill en speciale editie van Flos Fever fuif

Chiro Flos Meerbeke organiseert binnenkort voor de twintigste keer haar Flos Fever fuif. Ook haar Wintergrill krijgt dit jaar een tweede editie. Hoofdleidster Jitse en leidster Eline brachten een bezoek aan onze studio om beide evenementen onder de aandacht te brengen.

Eind oktober is een feestelijke periode voor de leden van Chiro Flos Meerbeke. Op 27 oktober zetten ze opnieuw een Wintergrill op touw, waarbij ribbetjes en kip à volonté verkrijgbaar zijn en ook een veggie alternatief.

De avond erna volgt naar jaarlijkse gewoonte de Flos Fever fuif. DJ’s als 5napback en Aquaholic zorgen voor sfeer en ambiance. Omdat de fuif dit jaar voor de twintigste keer doorgaat, wordt het hele gebeuren in een speciaal jasje gestoken. 

Praktisch

Beide evenementen vinden plaats op het gemeenteplein van Meerbeke. Voor de Wintergrill betalen volwassenen 20 euro ; kinderen 15 euro. Kaarten in voorverkoop verkrijgbaar bij de leiding en de oudste leden van Chiro Flos. Kaarten in voorverkoop voor de fuif kosten 6 euro, aan de kassa betaal je 8 euro. Bijkomende info vind je hier.

Herbeluister hieronder het interview met Jitse en Eline: