Sport

BBC CSS Outdoor Living Ninove verliest topper

Geen winst voor CSS Outdoor Living Ninove A en B. Ninove B plaatste zich wel voor de play offs. De C-ploeg won wel en speelt de play-downs.

In de eerste provinciale van het basketbal heeft CSS Outdoor Living Ninove A de topper tegen titelkandidaat Laarne verloren. Vooral in de eerste helft kwam Laarne sterk uit de hoek. Bij de rust stonden ze 19 punten voor. Ninove bood in de tweede helft goed weerwerk en kwam terug tot op 8 punten. Finaal bleek Laarne toch te sterk. Ninove A verloor met 88-73. Op 9 speeldagen van het einde staat Bavi Gent aan de leiding met 33 punten ; 2 meer dan Laarne en CSS Outdoor Living Ninove A.

De B-ploeg speelde zondag een verdienstelijke wedstrijd op en tegen leider Vesting Denderleeuw. De uitslag is niet de correcte weergave van een leuke wedstrijd : 84-62. CSS Outdoor Living Ninove B eindigt vierde in derde provinciale B en speelt dus de play-offs.

CSS Outdoor Living Ninove C speelde een goede wedstrijd uit bij Zele en won verdiend met 46-60. Zij eindigen voorlaatste in derde provinciale A en spelen de play-downs.