Nieuws Outer

4Life organiseert benefiet padelweekend in Sportcentrum ‘De Leebeek’

Op de terreinen van Padel2020 organiseert 4Life een padelweekend waarvan de opbrengsten naar Kom op tegen Kanker gaan.

Op 2, 3 en 4 september staat sportcentrum ‘De Leebeek’ volledig in het teken van de strijd tegen kanker. De opbrengst van de bezoekers die op die data een van de terreinen van Padel2020 reserveren, gaat integraal naar Kom op tegen Kanker.

Laagdrempelig, gezellig padellen

“We hebben er bewust voor gekozen om het heel laagdrempelig te houden en er geen wedstrijd of competitie van te maken. Zowel de doorwinterende beoefenaar als de beginner kan komen genieten van de booming sport van het moment”, aldus Bart Beeckman, een van de initiatiefnemers van 4Life. “Sporten, genieten en de strijd tegen kanker ondersteunen. Daar draait dit benefietweekend om.”

Met de steun van Padel2020 en Denderhockey belooft het een onvergetelijk weekend te worden. “Zowel op zaterdag als op zondag hebben wij initiatie padel voorzien. Op deze manier kan iedereen kennis maken met de sport. Het nodige padelmateriaal kan ter plaatse ontleend worden, en dankzij Denderhockey beschikken we over een schitterende gastheer die de deelnemers graag verwend met een verfrissend drankje.” Bert Roosens, verantwoordelijke van Padel 2020, ziet de samenwerking met 4Life helemaal zitten. “Vanuit Padel2020 ondersteunen we dit prachtige initiatief. Niet alleen gaan we al onze leden aansporen om deel te nemen, ook vanuit de jeugdwerking van de club gaan we nog initiatieven nemen.

Gezond brunchen

Op zondag 4 september wordt er ook een uitgebreide brunch georganiseerd. Anniek van Tafelklap duikt hiervoor in de boeken van haar favoriete chef Yotam Ottolenghi en stelt een kleurrijk en gezond lunchbuffet samen. De integrale opbrengst van deze unieke brunch wordt integraal doorgestort aan Kom op tegen Kanker.

Praktisch

Padel4Life @ Sportcentrum De Leebeek Op 2, 3 en 4 september 2022.

Locatie: Padel2020, Stuypenberg 13, 9406 Outer

Meer informatie en reservaties op https://www.4life.charity.

Bijkomende vragen? Contacteer 4Life verantwoordelijke Bart Beeckman op +32 496 28 08 58.