Nieuws

‘Coronation’ van Farfalle en VocAtom zorgde voor prachtig concert in Denderhoutem

Afgelopen weekend stonden het jeugdkoor Farfalle en het vierstemmige dameskoor VocAtom op het podium van De Spot in Denderhoutem met hun concert ‘Coronation’. De artiesten krijgen veel positieve reacties uit het publiek op hun nummers.

Het concert ‘Coronation’ was in een mum van tijd vier keer uitverkocht. Wie een ticket in de wacht kon slepen, zal zich dat zeker niet beklaagd hebben, want het concert was boeiend van begin tot einde. De zangers en zangeressen voelden dan ook een fantastische sfeer op de scène. En ook naast het podium ontstond er een hechte band, wat zorgde voor een sterke zangprestatie.

“‘Coronation’ stond symbool voor hoop en sprankel, voor krullend naar nieuw en vormde een bekroning, glanzend en groen waar kracht en energie van afspatte”, zegt Barbara Vandendriessche, de dirigente. Zij is de muze achter dit ganse gebeuren. Ze is niet enkel de muzikale en artistieke inspirator van het Coronation project, maar leidt ook operationeel de werking van beide koren. Tom Van der Biest, de huispianist van VocAtom, begeleidde op een virtuoze manier aan de piano.

De organisatie van ‘Coronation’ bedankt de sponsors voor hun steun en om dit project te helpen realiseren. Het wordt uitkijken naar het volgende project van beide koren.

Wie interesse heeft om zelf koorervaring op te doen, kan contact nemen met vocatom@gmail.com of kinderkoorballabile@gmail.com.