Views Navigation

Event weergaves navigatie

Vandaag

Ninive Zomerbar

Nog tot en met zondag 8 september 2024 geniet je In Ninive Zomerbar van verfrissende cocktails en heerlijke hapjes in een sfeervolle buitenomgeving. Bovendien bekijk je er live sportuitzendingen op groot scherm. Je vindt Ninive Zomerbar aan de Inghelantsite (Burchtstraat 46, Ninove). Elke dag open van 14u tot 22u, behalve op dinsdag. Meer info vind […]

Buurtwerking Groeneweg

Elke woensdag van de zomervakantie zijn kinderen, jongeren en volwassenen welkom op de wijkwerking Groeneweg in SBS De Lettertuin (Groeneweg, Ninove) voor een namiddag vol ontmoeting en ontspanning. Alle activiteiten zijn gratis en gaan door van 14u tot 17u.

Ferm Appelterre-Eichem – Wandeling

Elke donderdagnamiddag kan je samen met Ferm Appelterre-Eichem  een wandeling van zo'n 4 à 5 km maken. Iedereen is welkom. Leden zijn verzekerd via hun lidmaatschap ; niet-leden nemen deel op eigen risico. Er wordt gewandeld op donderdag 18 juli 2024. Vertrek om 14u15 aan de Tabaksplanter. Bij de regen om 14u gaat de wandeling […]

De Donderdagen – Bert & Fred – Detour

De Donderdagen, het jaarlijkse straat- en circusfestival, strijkt opnieuw op diverse locaties in Ninove neer. Met een knipoog naar het klassieke circus maken Bert & Fred een omweg langs alle limieten van hun kunnen. Je kan Detour van Bert & Fred bekijken op donderdag 18 juli 2024 om 19u30 aan de Vuurkruisersstraat in Ninove.

De Donderdagen – Tea Time Company – Ripple

De Donderdagen, het jaarlijkse straat- en circusfestival, strijkt opnieuw op diverse locaties in Ninove neer. Een danser, een jongleur en een meester in de Chinese paal delen 1 object: een gigantische spiraal. Tea Time Company gaat op zoek naar de mogelijkheden van kracht en frictie. Je kan Ripple van Tea Time Company gaan bekijken op […]

Te Deum ter gelegenheid van de Nationale Feestdag

Het stadsbestuur van Ninove en De Vaderlandslievende Verenigingen nodigen je uit om het Te Deum ter gelegenheid van de Nationale Feestdag bij te wonen. Dit vindt plaats in de Abdijkerk van Ninove op zondag 21 juli 2024 van 10u tot 11u.

Buurtwerking Groeneweg

Elke woensdag van de zomervakantie zijn kinderen, jongeren en volwassenen welkom op de wijkwerking Groeneweg in SBS De Lettertuin (Groeneweg, Ninove) voor een namiddag vol ontmoeting en ontspanning. Alle activiteiten zijn gratis en gaan door van 14u tot 17u.

Swingo

Op donderdag 25 juli 2024 van 13u30 tot 15u kan je meespelen met Swingo, een muzikale bingo in ontmoetingscentrum Plosj (Edingsesteenweg 380, Denderwindeke). Je betaalt 1 euro voor 2 spelletjes. Er zijn mooie prijzen te winnen. Vooraf inschrijven is verplicht en kan per e-mail via plosj@ninove.be of telefonisch op 054/50 57 89.

Ferm Appelterre-Eichem – Wandeling

Elke donderdagnamiddag kan je samen met Ferm Appelterre-Eichem  een wandeling van zo'n 4 à 5 km maken. Iedereen is welkom. Leden zijn verzekerd via hun lidmaatschap ; niet-leden nemen deel op eigen risico. Er wordt gewandeld op donderdag 25 juli 2024. Vertrek om 14u15 aan de Tabaksplanter. Bij de regen om 14u gaat de wandeling […]

De Donderdagen – Hirondelles – Moda Domo

De Donderdagen, het jaarlijkse straat- en circusfestival, strijkt opnieuw op diverse locaties in Ninove neer. Op donderdag 25 juli 2024 om 20u kan je gaan kijken naar Hirondelles. Hun show mengt theater met acrobatie en mode. De voorstelling gaat door op het Gemeenteplein van Meerbeke.