Meerbeke Nieuws

Meerbeekse Spelen waren een succes

De Meerbeekse Spelen, het eindejaarsfeest georganiseerd door de ouderraad van het Hartencollege Basisonderwijs Meerbeke, is dit jaar een groot succes gebleken. Wat oorspronkelijk een regenachtige dag zou worden, veranderde in een zonovergoten evenement dat deelnemers en toeschouwers een onvergetelijke ervaring bezorgde.

De tenten die waren opgezet om beschutting te bieden tegen mogelijke regenbuien, bleken uiteindelijk perfecte schaduwplekken voor de talloze kinderen die enthousiast deelnamen aan de diverse activiteiten. De zon was van de partij en creëerde een ideale sfeer voor sport, spel en plezier.

Meer dan tweehonderd kinderen deden mee aan de verschillende spelletjes en competities. Van paardrijden tot touwtrekken, de jonge deelnemers lieten hun sportieve talenten en teamgeest zien. Hun inspanningen werden beloond met medailles die ze trots in ontvangst namen.

De organisatie van de Meerbeekse Spelen wil graag alle vrijwilligers, leerkrachten en sponsors bedanken die dit evenement mogelijk hebben gemaakt. Zonder hun inzet en steun zou het niet mogelijk zijn geweest om zo’n succesvol en veilig evenement te organiseren.

“We zijn ontzettend trots op het enthousiasme en de sportiviteit van alle kinderen die hebben deelgenomen,” aldus de organisatie. “Het was geweldig om te zien hoe iedereen genoot van de spellen en de stralende zon. We kijken nu al uit naar de volgende editie!”