Nieuws Ninove

Handelaars kunnen etalagekast huren in Beversteeg tijdens zomerperiode

Handelaars die hun producten willen promoten in één van de etalagakasten in de Beversteeg in Ninove tijdens de zomer kunnen zich tot 17 april hiervoor inschrijven. Ook handelaars met een winkel buiten Ninove kunnen een etalagekast huren, maar de tarieven zijn verschillend.

In de Beversteeg, de verbindingsweg tussen de Beverstraat en de Kaardeloodstraat die in september vorig jaar officieel opende, staan drie etalagekasten: twee aan de ingang met de Beverstraat en één aan de ingang met de Kaardeloodstraat. Handelaars kunnen zo’n etalagekast huren van de stad om hun producten er uit te stallen en te promoten. Stad Ninove heeft deze actie eind vorig jaar al eens op poten gezet.

Zowel handelaars met een winkel op Ninoofs grondgebied als handelaars buiten Ninove kunnen een etalagekast huren. Die laatste betalen wel 300 euro tegenover handelaars met een vestiging in Ninove die slechts 150 euro betalen. Erkende verenigingen kunnen een etalagekast gratis huren.

De kasten kunnen telkens voor drie maanden worden gehuurd. Voor de zomerperiode, van 1 juni tot en met 31 augustus, moet inschrijven voor 17 april gebeuren via de website van Stad Ninove. Hier vind je ook alle info en voorwaarden terug.