Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Feest in de Spiegeltent – Yah Tararah! – Gaas Gaas Balkan Party

mei 28 @ 16:00 - 23:55

Tijdens de derde editie van “Feest in de Spiegeltent” organiseert Yah Tararah! de Gaas Gaas Balkan party met om :

  • 16u : Ik en den Theo (kinderprogramma)

Bij Ik en den Theo (her)bekijk je de wereld door kinderogen.

Kinderen, ouders en grootouders kunnen rondlopen als robots, stoelendansen, bezoek krijgen van nonkel Jazz, luchtgitaar spelen en nog veel meer… Kortom, ze verkennen de uiterste grenzen van hun fantasie. Piet Maris en Theophane Raballand (allebei van Jaune Toujours) doen hun ding op accordeon en slagwerk … en met het publiek, dat voortdurend wordt uitgedaagd om mee te zingen, dansen, springen en fantaseren.

  • 19u : De 4 Hippies

Balancerend tussen melancholie en vingervlug notenspel dompelen deze vier klezmerkleppers uit Meerbeke de spiegeltent onder in een muzikaal dorpsfeestgedruis.

  • 21u : Yah Tararah! band

Yah Tararah! Is pure Balkansfeer, gekruid met wat extra zuiderse ska- en feestritmes. Met een 25-koppige armada van trompetten, saxen, klarinetten, tuba’s, voortgestuwd door gitaren, accordeontonen en een percussiesectie

  • 23u : Oppa Tsjupa Balkan Soundsystem

Vette beats, streepjes disco, flarden balkandeuntjes. En live trompetsalvo’s van o.a de yahtarah trompetjes en Bart Maris (toptrompetter bij oa think of One, Jaune Toujours, gasttrompet bij Deus, …). Nadien is er nog een afsluitende DJ-set.

De Balkan Party gaat door op zondag 28 mei 2023 vanaf 19u in de Spiegeltent in het stadspark van Ninove. De inkom bedraagt 5 euro. Gratis voor kinderen tot en met 12 jaar.

Details

Datum:
mei 28
Tijd:
16:00 - 23:55