Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

Mega Jens Beach

augustus 20 - augustus 21

Volleybalclub Mevoc Meerbeke organiseert voor de 13de keer Mega Jens Beach op de beachvolleybalterreinen van Ninove (achter de sporthal).

Dit tornooi werd in het leven geroepen ter nagedachtenis van Jens Van Isterdael, speler van Mevoc Meerbeke die jaren het mooie weer heeft gemaakt in de jeugd- en seniorenreeksen van de club. Op deze manier laat de MEVOC familie aan de familie en vrienden van Jens weten dat ze hem nooit zullen vergeten.

  • Zaterdag 20 augustus 2022 staat in de voormiddag een jeugdtornooi op het programma waarbij alle jonge volleyballers uit de streek worden uitgenodigd om te proeven van beachvolleybal. Vanaf de middag is het dan tijd voor de recreanten en volleybalsympathisanten die zelf eens hun kunsten mogen tentoonspreiden in het recreatie- en funtornooi.
  • Zondag 21 augustus 2022 is er van ‘s ochtends al een competitietornooi dat in drie reeksen wordt gespeeld (heren, dames en gemengd). Om 16u wordt een demowedstrijd gespeeld tussen twee Belgische topduo’s, nl. Axelle Longeval en Els Vandesteene nemen het op tegen Paulien Neyt en Lotte De Quick.

Info en inschrijven : www.megajensbeach.be.

Naast het sportieve kan iedereen ook er genieten van een drankje of barbecuebroodje uit de MEGAJENS BEACHBAR.  Voor de allerkleinste is er een springkasteel.

Details

Start:
augustus 20
Einde:
augustus 21