Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

Dansvoorstelling “STERRENSTOF”

maart 2 @ 14:30 - 17:00

De Stedelijke Academie voor muziek, woord en dans geeft op zaterdag 2 maart 2024 de dansvoorstelling “STERRENSTOF” in CC De Plomblom in Ninove. Er is een voorstelling om 14u30 en om 17u.

“Deze dansvoorstelling vormt het hoogtepunt voor onze leerlingen dans van onze vestigingsplaatsen Ninove, Denderhoutem, Liedekerke en Roosdaal, samen met hun leerkrachten”, vertelt directeur Karen Scheldeman. “Alle leerlingen van 8 tot 18 jaar en onze volwassen leerlingen dansen mee.”

Zoals elk jaar bouwen zij de voorstelling op rond een centraal thema. Deze keer kreeg de voorstelling de titel “Sterrenstof”: de dansleerlingen nemen je mee op hun reis tussen de sterren, van sterrenbeeld tot sterrenbeeld.

“Ook deze keer werken we samen met de leerlingen en leerkrachten van de Academie voor Beeldende en Audiovisuele kunsten, vestigingsplaats Ninove. De affiche werd door hen ontworpen, en ze kleden ook het podium aan met eigen ontworpen decorstukken”, aldus Scheldeman.

Tickets bestellen kan per e-mail via ticketverkoop@academieninove.be of via deze link: Kaartenverkoop Dansvoorstelling 2024 | www.academieninove.be

Details

Datum:
maart 2
Tijd:
14:30 - 17:00