Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

CC De Plomblom – Dire Straits tribute concert

maart 17 @ 19:30 - 22:00

Op initiatief van en samen met Neos Oost-Vlaanderen stapt Neos Ninove in een groots muzikaal gebeuren. De Duitse coverband Brothers In Arms brengt een Dire Straits tribute concert.

De legendarische Dire Straits rond frontman Mark Knopfler kan terugblikken op een rijke carrière met albums die een mooi plaatsje krijgen in de verzameling van menig muziekliefhebber. De Britse band is al lang niet meer actief. Gelukkig houdt het Duitse Brothers in Arms de muziek van Dire Straits levend en zet tijdens hun concerten de ultieme ‘Straits sfeer’ op een verbluffende wijze neer. Na 15 jaar en meer dan 1.000 optredens is hun fanbase over heel Europa alleen nog maar aan het groeien. Natuurlijk komen alle krakers voorbij in hun shows: Tunnel Of Love, Money For Nothing, Walk Of Life, Ticket To Heaven, Sultans Of Swing en vele andere. Ook de bekende Duitse saxofonist Kai Liedtke zit in de bezetting.

Het internationaal geroemde gezelschap, meestal optredend in de grootste Europese
concertzalen, geeft op zondag 17 maart een dubbelconcert in CC De Plomblom in Ninove. Het moet een hoogtepunt van heerlijke, nostalgische topmuziek worden.

Praktisch

Na elke voorstelling volgt er een verzorgde receptie in de zaal ‘The
Mauritz’, aan de overkant van de Graanmarkt, inbegrepen in het toegangsticket.
De toegangsprijs bedraagt 32 euro per persoon als Neos-lid of 37 euro als niet-Neoslid en kan gestort worden op rekeningnr. BE73 4340 0160 6160 van Neos Ninove en dit vóór 9 maart. Geef ook de naam op van de deelnemers waarvoor gestort wordt. Niet-Neosleden kunnen bij voorkeur enkel de avondvoorstelling meemaken. Tickets zolang de voorraad strekt.

Details

Datum:
maart 17
Tijd:
19:30 - 22:00