Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Academie In Concert

januari 27 @ 15:00 - 19:30

De Stedelijke Academie voor muziek, woord en dans Ninove organiseert op zaterdag 27 januari “Academie In Concert”, een voorstelling van de leerlingen van de Academie. De leerlingen, van 9 à 10 jaar tot volwassenen, treden op in groep in de vorm van een koor, orkest, strijkers, dansers, etc. Solisten zullen hun piano- en trompetkunsten op podium toveren en ook de leerlingen die Woord volgen komen aan bod. Zij brengen bijv. korte toneelstukjes.

De optredens volgen elkaar op in een interessante volgorde. “Muziek, woord en dans zullen elkaar afwisselen. Zo houden we het boeiend”, aldus directeur Karen Scheldeman. “Het is een pallet van wat alle leerlingen in onze vestigingen leren en we vinden het belangrijk dat zij een podium krijgen.”

Praktisch

De voorstelling “Academie In Concert” gaat door op 27 januari om 15.00 uur en om 19.30 uur in CC De Plomblom. Graag tegen uiterlijk woensdag 24 januari tickets reserveren via ticketverkoop@academieninove.be of hier. Vermeld duidelijk het aantal tickets dat je wenst en het uur van de voorstelling.

Details

Datum:
januari 27
Tijd:
15:00 - 19:30